celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 25 Mart 2017 674 Görüntüleme

Twitter Tweetdeck Üzerinden Para Kazanmaya Hazırlanıyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağlarından biri olan ve milyonlarca üyesi bulunan Twitter kullanıcılarına ücretli bir hizmet getirmeye hazırlanıyor.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağlarından biri olan ve milyonlarca üyesi bulunan Twitter kullanıcılarına ücretli bir hizmet getirmeye hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Twitter’da fazla takipçi sahibi olmak kullanıcıya da büyük gelir kapısı sağlıyor. Fazla takipçili hesaplarla iletişime geçen markalar bu hesaplara ücreti karşılığında reklam vermeyi tercih edebiliyor. Twitter’da detaylı istatistik görme ve analiz yapmayı sağlayan Twitter’ın bir hizmeti olan Tweetdeck verileri kullanıcılara reklam veren markaların da en büyük kaynaklarından biri.

Bu durumu fırsat bilen Twitter da Tweetdeck hizmetini ücretli yaparak kendisine yeni bir gelir kapısı yaratma çalışmalarına başladı. Çok fazla takipçisi olan ve hesabı üzerinden para kazanan kullanıcılara getirilecek olan ücretli üyelikle beraber hem Twitter hem de kullanıcı para kazanmış olacak.

Tweetdeck’de ücretli üyelik alan kullanıcılar bazı özel istatistiklere ve detaylara da ulaşma imkanı elde edebilecek. Etkileşimleri, verileri daha detaylı analiz edebilecek bir modül ekleyen Tweetdeck bu özelliğini sadece ücretini ödeyen kullanıcılarına açacak.

Henüz planlama aşamasında olan bu girişimin ne zaman hayata geçirileceği ve ücretin ne kadar olacağı tam olarak bilinmiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com