celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 5 Şubat 2021 416 Görüntüleme

Huawei Mate X2 araba parasına satılacak

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News’te Teknolojioku‘ya abone olun

Teknolojioku‘ya Google News’te abone olun

Abone Ol


2019 yılında başlayan ve 2020 yılında yükselişe geçen katlanabilir telefon furyası bu yılda da devam edecek gibi görünüyor. Uzun zamandır Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarını duyuracağı söyleniyordu. Ancak bugün sürpriz bir şekilde Huawei cephesinden haber geldi. Huawei Mate X2 için tanıtım tarihi açıklayan Huawei, herkesi heyecanlandırmayı başardı.

Huawei Mate X2 geliyor

Türkiye’de gerçek anlamda araba parasına satılacak olan Huawei Mate X2, 22 Şubat 2021 tarihinde tanıtılacak. Etkinliğe sayılı günler kala katlanabilir telefonun tasarımı da sızdı. Huawei, yeni nesil katlanabilirinde yine ekranı yatay bir şekilde katlayacak. Açıldığında tablet formuna dönüşecek olan telefon, katlandığında ise oldukça zarif bir görünüm sunacak.

Huawei kendi yonga setlerini ürettiğinden bu telefonda Kirin 9000 serisi bir yonga seti ve 12 GB RAM yer alacak. Kutusundan Android 11 ve 4.400 mAh kapasiteli batarya ile çıkacak olan telefon kamerası ile yine fark yaratacak.

Telefonun arka bölümünde 50 Megapiksel + 16 Megapiksel + 12 Megapiksel + 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera kurulumu bulunacak. Bu kameralar aynı zamanda katlanabilir form sayesinde ön kamera gibi de kullanılabilecek. Tabii bu telefonda yine Google Mobil Servisleri’nin olmayacağını belirtelim.

Akıllı telefon segmentinde düşmek bilmeyen fiyatlar daha uzun yıllar böyle gidecek gibi görünüyor. Muhtemelen 1-2 yıl daha 2.000 dolar ve üzerinde seyredecek. Umarız en kısa sürede bu telefonlar ucuzlar ve herkes farklı bir deneyim sunan katlanabilirlere geçiş yapar.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com