celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 30 Mart 2017 557 Görüntüleme

Alaatin Çakıcı Hakaret Davasında 10 Ay Ceza Aldı

Ünlü mafya babası Alaatin Çakıcı'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmesi nedeniyle 10 ay hapis cezası verildi. Çakıcı halen F Tipi Cezaevi'nde yatıyor.

Ünlü mafya babası Alaatin Çakıcı‘ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmesi nedeniyle 10 ay hapis cezası verildi. Çakıcı halen F Tipi Cezaevi’nde yatıyor.

Bir dönemin ünlü kabadayısı ve derin devletin adamlarından Alaattin Çakıcı’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle görülen davada karar çıktı. Mahkeme Çakıcı’ya 10 ay hapis cezası vererek Çakıcı’nın cezasına 10 ay daha eklemiş oldu. Çeşitli suçlardan aldığı cezalar nedeniyle halen Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatan Çakıcı geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

64 yaşındaki ünlü mafya babası 1995 yılında eşi ve ünlü mafya babası Dündar Kılıç’ın kızı Nuriye Uğur Kılıç’ın öldürülmesi olayında azmettirici olması nedeniyle 19 yıl cezaya çarptırılmıştı. 1998 yılında Fransa’da yakalanarak Türkiye’ye iade edilen Çakıcı o tarihten beri cezaevinde yatıyor.

Çakıcı’nın Milli İstihbarat Teşkilatı ile olan ilişkisi ve derin devletin adamı olduğu ile ilgili iddialara onlarca kitap yazıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com