celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 6 Şubat 2021 457 Görüntüleme

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.bölüm fragmanı Darboğazdan geçiyor! Bıçak kemiğe dayanıyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Gayelerini muvaffakiyetli bir şekilde nihayete erdirebilmek arzusu güden Ceylan, Bahar’la ortaklık kurarak elini kuvvetlendirmiştir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.son bölümde; Hasımlarının kolay kolay pes edebilecek bir yapıya sahip olmadıklarının özellikle altını çizen Ceylan, şayet onların işini bitirmemeleri durumunda ucunun sevdiklerine dokunacağı mesajını verdi.

 

Hızır, umulmadık bir zaman diliminde Cihan’ı katleden Ceylan’a okların çevrildiğinin bizzat farkında olduğu için geri çekilmesi adına baskı ve ısrarlarına devam ederken, Ceylan ise Fethi ile temas edebilmeleri noktasında Bahar’dan Yavuz ile iletişimini sürdürmesi gerektiğine yönelik tembihte bulunmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.bölüm fragmanı bekleniyor. Yaman da ucu bucağı görünmeyen oyunlarının sayısını artırarak Özcan’ı Ali’nin başına bela edip avantajlı konuma geçmeye çalışırken, ortak paydada buluşup işbirliği yapan Ceylan ve Bahar ikilisinin hain tuzağa düşürülüp apar topar kaçırılmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.bölüm fragmanı duyuruldu mu?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’DA İSYAN ETTİREN SAHNE!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 182.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ Mİ?

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.bölüm fragmanı şu an için henüz ekrana gelmedi…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 182.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz’un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz’ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.bölümüyle 9 Şubat Salı tarihinde saat 20:00’da izleyici kitlesini ağırlayacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com