celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 7 Şubat 2021 392 Görüntüleme

Fenerbahçe’de Gustavo kadroda yok!

Süper Lig’in 24. haftasındaki derbide Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor.

Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Fenerbahçe – Galatasaray derbisini beIN Sports canlı yayınlayacak.

En yakın rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’ın 3 puan önünde 48 puanla haftaya lider giren Fenerbahçe, derbi galibiyetiyle çıkışını sürdürmeyi planlıyor.

Galatasaray, ligde oynadığı 22 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı ekip, topladığı 45 puanla 23. haftayı averajla ikinci sırada tamamladı ve derbiyi kazanarak zirveye adım atma hedefinde.

Luiz Gustavo yok!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray derbisine saatler kala dizindeki ödem tam olarak inmeyen Luiz Gustavo için kararını verdi.

Tecrübeli yıldız takımın hocasına oynamak istediğini belirtse de Erol Bulut yıldız ismi maç kadrosuna almadı. Gustavo’nun, dizindeki ödem tam olarak geçmediği için rahat hareket ettiremediği öğrenildi. Erol Bulut da yoğun maç trafiğinde Brezilyalı oyuncuyu riske etmek istemediği için kadroda yer vermediği belirtildi.

Diğer eksikler

Fenerbahçe’nin derbi kadrosunda Marcel Tisserand, Dimitris Pelkas ve İrfan Can Kahveci yer alamayacak.

Galatasaray’da ise en önemli eksik Feghouli olacak. Ayrıca yeni transfer Gedson Fernandes de maç kadrosunda olmayacak.

FENERBAHÇE – GALATASARAY

FENERBAHÇE: Altay, Nazım Sangare, Serdar, Szalai, Caner Erkin, Ozan Tufan, Sosa, Mert Hakan, Valencia, Osayi-Samuel, Thiam

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Etebo, Arda, Belhanda, Onyekuru, Muhammed

HAKEM: Cüneyt Çakır
STAT: Ülker Stadyumu
SAAT: 19:00
YAYIN: beIN Sports 1

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com