celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 29 Ocak 2017 634 Görüntüleme

Galatasaray Arena’da Şov Yaptı

Süper Lig'in 19. haftasında evinde Akhisar Belediyespor'u ağırlayan Galatasaray 6 gol ile hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Bu galibiyet ile puanının 39'a çıkartan Galatasaray ligde 3. sıradaki yerini korudu.

Süper Lig’in 19. haftasında evinde Akhisar Belediyespor’u ağırlayan Galatasaray 6 gol ile hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Bu galibiyet ile puanının 39’a çıkartan Galatasaray ligde 3. sıradaki yerini korudu.

Yaklaşık 1 aydır kadro dışı olan Aureilen Chedjou’nun da kadroda yer aldığı Galatasaray’da günün sürprizi 16 yaşındaki Hasan Ali Adıgüzel’in ilk 11’de maça başlaması oldu. Sakatlıkları nedeniyle Tolga Ciğerci, Serdar Aziz ve Koray Günter kadroya alınmazken başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Adıgüzel gelecek için umut vaadeden oyunculardan biri olacağının sinyallerini de böylelikle vermiş oldu.

Sarı kırmızılı ekibin gollerini Semih Kaya, Bruma(2), Yasin Öztekin, Sinan Gümüş ve Selçuk İnan kaydetti. Bu skorla beraber Galatasaray ligde en çok gol atan takım olma ünvanını Fenerbahçe’nin elinden almış oldu.

İzmir’de teröristlerde kahramanca çarpışarak şehit olan ve büyük bir faciayı önleyen Şehit Fethi Sekin’in ailesi de Galatasaray’ın misafiri olarak maçı tribünden izledi. Galatasaray kulübünün ve Başkan’ın ilgisi için teşekkür eden şehitin kardeşi Vedat Sekin Galatasaray camiasına teşekkür etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com