celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 3 Nisan 2017 897 Görüntüleme

Şevket Çoruh Baba Sahne’yi Fesle Açtı

Bütüm mal varlığını satıp Kadıköy'de Baba Sahne adında bir tiyatroya yatıran ünlü oyuncu Şevket Çoruh, Tiyatro'nun açılışını ünlü isimlerin katılımıyla dün açtı.

Bütüm mal varlığını satıp Kadıköy’de Baba Sahne adında bir tiyatroya yatıran ünlü oyuncu Şevket Çoruh, Tiyatro’nun açılışını ünlü isimlerin katılımıyla dün açtı.

21 yıldır biriktirdiği bütün mal varlığını satıp üstüne de 7 milyon TL banka kredisi Kadıköy’de tiyatro inşaatına girişine Şevket Çoruh, uzun uğraşları ve emeklerinin karşılığını dün akşam aldı. Bir çok ünlü ismin de katıldığı tiyatronun açılışının Çoruh’un da ustası olan Türk sinemasının duayenlerinden Savaş Dinçel’in 10. ölüm yıldönümüne denk getirilmesi de büyük takdir topladı.

Toplamda 17 milyon TL harcayarak yaptırdığı tiyatronun açılışında son derece heyecanlı olduğu gözlenen Çoruh’a bir sürpriz de eski hocası Müjdat Gezen yaptı. İsmail Dümbüllü’nün kendisinde bulunan fesini, 43 yaşındaki Şevket Çoruh’a devreden Gezen, Çoruh’un çok büyük ve takdir edilesi bir iş yaptığını ifade eden Gezen, Dümbüllü’nün fesini de elleriyle Çoruh’a taktı.

10. Savaş Dinçel Tiyatro Ödülleri de Baba Sahne’de sahiplerini bulurken, sanat dünyasından bir çok ünlü isim bu önemli günde Şevket Çoruh’u yalnız bırakmayarak destek verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com