celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 16 Mart 2021 331 Görüntüleme

Cübbeli Ahmet’ten Mustafa Öztürk’ün sözlerine tepki

Marmara Üniversitesi’nde görev yaptığı dönemde Kur’an-ı Kerim hakkında çirkin ifadeler kullanan Mustafa Öztürk, tepkilerin yükselmesiyle birlikte istifa etti.

ALMANLAR ÇAĞIRDI HEMEN KABUL ETTİ

İslamiyet hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle tepkilerin odağında olan Mustafa Öztürk’e Almanya’da iş teklifi geldi.

Teklifi kabul eden Mustafa Öztürk, Türkiye’yi terk ederken ülkesi hakkında çirkin ifadeler kullandı ve Cübbeli Ahmet Hoca’ya sataştı.

Öztürk, “Artık gidelim. Yerli ve milli tımarhanede herkese ruh sağlığı dilerim.Not: Doktora tez danışmanlıklarımı Cübbeli ile Sakarya’daki tacizci Nurullah’a devrettim. İlahiyat işleri artık onlara teslim” ifadelerini kullandı.

RABBİM DİĞERLERİNDEN DE KURTARSIN

Cübbeli Ahmet Hoca, Mustafa Öztürk’ün bu sözlerine Twitter hesabından tepki gösterdi.

Ensonhaber.com’un haberini paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca,  “Vatanımıza bakış açısı bu olan M. Öztürk gibilerden din ilmi nasıl alınabilir?! Rabbim, diğerlerinden de acilen kurtarsın. Amin!” diye yazdı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com