celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 29 Ocak 2017 499 Görüntüleme

Fenerbahçe Şampiyonluk Yolunda Ağır Yara Aldı

Süper ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe bugün 3 puan hedefiyle Kayserispor deplasmanına gitti.

Ligin 19. haftasında Kayseri deplasmanına giderek 3 puan arayan Fenerbahçe şok bir mağlubiyetle şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Vasat bir oyun sergileyen Fenerbahçe 33. dakikada 1-0 geriye düştü. 41. dakikada Mehmet Topal’ın attığı golle durumu eşitleyen Fenerbahçe soyunma odasına 1-1’lik skorla gitti. İkinci yarıda daha baskıcı oynaması beklenen Fenerbahçe Kayserispor’un karşısında etkili olamayınca 70. dakikada 2-1 geriye düştü. Son dakikalara doğru baskısını arttıran Fenerbahçe 88. dakikada 3. golü yiyerek son dakikalara da 3-1 geride girdi. Herkes skorun böyle bitmesini beklerken ikinci golü kaydeden Güray Vural tekrar sahneye çıktı ve skoru belli eden 4. golü attı.

Fenerbahçe bu mağlubiyetle 35 puanda kalırken 4. sıradaki yerini korudu. Fenerbahçe bu mağlubiyetin ardından liderle arasındaki farkın 7 olmasına neden oldu.

Kayserispor Stadı’nda tribünlerin büyük bir kısmı boş kalırken maçta sürpriz bir konukta vardı. Kayserili olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kayserispor’un yeni yönetimine de hayırlı olsun dileklerini iletti.

Maç sonu Kayserispor taraftarları büyük sevinç yaşarken Fenerbahçe taraftarları üzüntüyle stadı terk etti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com