celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 18 Mart 2021 373 Görüntüleme

Adalet Bakanlığı personel alımı kura sonuçları açıklandı mı? Temizlik işçisi kura çekimi saat kaçta?

Adalet Bakanlığı 1442 personel alımı başvuruları 8 Mart’ta tamamlandı. 1442 personelin 1.287’si sürekli işçi temizlik görevlisi alımı alanında yapılacak. Başvuru yapanlar arasından açık iş sayısının 4 katı asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek.

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçlarının yayımlanacağı tarih belli oldu. İŞKUR tarafından gönderilen listede yer alan adayların kura çekimi bugün yapılacak.

Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı kura sonuçları açıklandı mı? Temizlik işçisi kura sonuçları saat kaçta? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı kura sonuçları ile ilgili detaylar..

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı personel alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listede yer alan adayların kura çekimi, 17 Mart Çarşamba günü saat 11:00’da Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda noter huzurunda yapılacak.

Adaylar Türkiye’yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılamayacak.

Kura çekimi Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Youtube kanalındancanlı olarak yayınlanacak ve kura çekilişinin görüntüleri kayıt altına alınacak.

Başvuru yapanlar arasından açık iş sayısının 4 katı asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecek, belirlenen adaylar Bakanlığın internet sitesinden ilan edilecek. Bu kapsamda belirlenen asıl ve yedek adaylar, istenilen belgeleri 18-24 Mart tarihlerinde Adalet Komisyonu Başkanlıklarına teslim edecek. Adaylar, başvuru sürecini Bakanlığın internet sitesinden takip eedecek.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK

Teslim edilen belgeler incelendikten sonra belirlenen şartları taşıdığı tespit edilen ve sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek.

Adayların başvurdukları hizmet alanına ilişkin mesleki bilgi ve beceriler ile yürütmekle yükümlü olacakları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eğitim düzeylerine uygun olarak yapılacak olan sözlü sınavda başarılı sayılmak için 100 tam puan üzerinden 60 puan almak gerekecek.

Başarı puanının eşitliği halinde sırasıyla adayın başvuru esnasındaki öğrenim düzeyi esas alınmak suretiyle daha üst öğrenimi bitirmiş olana, öğrenim düzeylerinin de aynı olması halinde mezuniyet puanı yüksek olana öncelik verilerek en yüksek puandan başlamak üzere başarı sıralaması belirlenecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com