celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Eğitim 1 Mayıs 2021 448 Görüntüleme

Stajlar iptal mi oldu? Tam kapanmada stajlar devam edecek mi? MEB duyurdu

Artan koronavirüs vakaları sonrası alınan tam kapanma kararı nedeniyle anaokulu, kreş, 8’inci ve 12’nci sınıflar dahil, tüm kurumlarda yüz yüze eğitime ara verileceği ve tüm sınavların erteleneceği duyurulmuştu.

Bu gelişmelerin ardından özellikle meslek lisesi öğrencileri, beceri eğitimi ve staj çalışmalarının devam edip etmeyeceğini merak ediyordu.

Konuyla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanlığından geldi. Böylece Stajlar iptal mi oldu? sorusu yanıt buldu.

Peki, Stajlar iptal mi oldu? Tam kapanmada stajlar devam edecek mi? İşte detaylar…

STAJLAR İPTAL Mİ, TAM KAPANMADA STAJLAR DEVAM EDECEK Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim İletişim Platformu (MTEGM), tam kapanma sürecinde beceri eğitimi ve staj çalışmalarının devam edip etmeyeceğine ilişkin sorulara yanıt verdi.

Yapılan açıklamada, ”17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar işletmelerde beceri eğitimi ve staj çalışmalarına ara verilmiştir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize saygıyla duyurulur.” ifadeleri yer aldı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com