celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 19 Mayıs 2021 733 Görüntüleme

Fatih Terim’den yeni gelecek yönetime sözleşme şartı

Galatasaray’da seçim hazırlıkları sürerken yönetime talip olan adayların Fatih Terim ile devam etmek istemeleri halinde tecrübeli hocanın şartlarını yerine getirmeleri gerekiyor.

CİMBOM SEZONU SEÇİMDEN ÖNCE AÇACAK

Yönetimin kararıyla 29 Mayıs’taki seçim, pandemi nedeniyle 19 Haziran’da gerçekleşecek. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezona erken başlayacak olan Galatasaray, yönetim belirsizliği nedeniyle gelecek yılı da riske atabilir.

Fatih Terim’in sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Habertürk’ün haberine göre; yeni gelen yönetim Fatih hocayı takımın başında görmek isterse, istediği gibi bir sistem ve geleceğe dönük bir proje hazırlığı bekliyor. Galatasaray ile hala kazanacağı başarılar olduğunun düşünen Terim, futbol takımında kendi istediği gibi planlamalar yapılması halinde sözleşme uzatacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com