celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 30 Aralık 2021 493 Görüntüleme

Kışlık Bot Markaları

Kış aylarının gelmesiyle beraber kışlık alışverişler de hız kazandı. Kışın en çok ihtiyaç duyduğumuz ve olmazsa olmazı olarak adlandırılan bot ile ilgili kısa bir yazı hazırladık.

Kışlık Bot Markaları

Kışın ayağımızı ve sağlığımızı korumamızı sağlayan botlarda doğru ve kaliteli marka seçmek paramızın çöpe gitmemesi için büyük önem taşıyor. Kışlık bot markaları arasında en dikkat çeken ve çok satanlar arasında CAT, Harley Davidson, Greyder gibi markalar yer alıyor. Özellikle ithal ürünlerin fiyatları artan döviz kuruna bağlı olarak Bin TL üzerine çıkarken zaman zaman yapılan indirimler de fiyatlardaki artış nedeniyle satın alacakların dört gözle beklediği anlar haline geldi.

Özellikle alışveriş sitelerinde alışveriş yapmak için kupon ve çek biriktirmeye başlayan satın alacaklar, fiyatlardaki artıştan son derece şikayetçi. Fakat bir marka değeri olan ve fiyat politikasını her ülkede aynı tutmaya çalışan ithal markalar döviz kuruna bağlı olarak ürünlerine zam yapmak zorunda kalıyor. Örnek vermek gerekirse markanın bir ürünün global olarak fiyatı 100 dolar ise, marka bunu her ülkede yerel para birimine çevirip fiyat belirliyor. Ülkemizde dolar 5 TL iken 500 TL’ye satılan ürün, dolar kurunun artmasıyla 1200 TL seviyelerine çıkabiliyor. Burada markalar aslında ürünlerine zam yapmıyor, sadece fiyat politikalarını koruyacak şekilde kur güncellemesi yapıyorlar.

Kullanıcılar bazen de kışlık alışverişi yapmak için bahara doğru gelen indirimleri bekliyor.

Daha Fazlası için:

Türkçe: https://guestbloger.com/
İngilizce: https://en.guestbloger.com/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bakır Enerji Piramidi Nedir?

Bakır Enerji Piramidi Nedir?

Tema Tasarım | Osgaka.com