celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 26 Haziran 2022 297 Görüntüleme

Dinamo Kiev – Fenerbahçe maçının yeri açıklandı!

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan sarı lacivertli ekip Fenerbahçe’nin 2. Ön Eleme Turu’ndaki Ukraynalı rakibi Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın nerede olacağı belli oldu. Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle UEFA maçın Polonya’da oynanmasına karar verdi.

Rusya-Ukrayna savaşının Ukrayna’da hala devam etmesi nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe maçının Polonya’da oynanacağı UEFA tarafından açıklandı. Buna göre Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki ilk karşılaşma 20 Temmuz tarihinde Polonya’nın Lodz şehrindeki King’s Stadium’da oynanacak. Bu maçın rövanşı da 27 Temmuz Çarşamba günü saat saat 20.00’de İstanbul’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Rusya’nın Ukrayna’ya savaş ilan etmesi ve ülkeye askeri birliklerle operasyon başlatması nedeniyle Ukrayna’da bütün branşlardaki ligler yarıda bırakılmış ve son puan tablosu tescil edilmişti. Ligde 2. sırada yer alan Dinamo Kiev de bu sayede Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanmış oldu. Savaş nedeniyle takımdan ayrılan bir çok futbolcunun olduğu Dinamo Kiev, maçlarını kendi ülkesinde oynayamayacak. Maçlar da justintvizle ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ukrayna’da savaş devam ettiği ve belirsizliğin sürmesi nedeniyle Dinamo Kiev ev sahibi olduğu maçları komşu ülke Polonya’da oynayacak. Bir dönem Türkiye’de de görev alan ünlü teknik direktör Mircea Lucescu da yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen görevinden istifa etmeyerek büyük bir özveri örneği gösterdi. Yabancı futbolcuların savaş nedeniyle takımdan ayrılmasının ardından Ukrayna ekibinin çoğunlukla Ukraynalı futbolculardan oluşan bir kadro ile mücadele etmesi bekleniyor.

Kaynak: https://www.justintvizle.pro/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com