celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 6 Temmuz 2022 223 Görüntüleme

Ankaragücü Hazırladığı Yeni Altyapı Modelini Paylaştı

MKE Ankaragücü Kulübünün hazırlamış olduğu yeni altyapı modeli sonunda meraklıları ile paylaşıldı. Sporcu Araştırma Geliştirme Eğitim Merkezi (SAGEM) Projesi olarak tanımlanan yeni altyapı modeli tanıtıldıktan sonra oldukça büyük dikkat çekti.

The Green Park Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe MKE Ankaragücü Başkanı olan Faruk Koca da katılım sağladı.

MKE Ankaragücü Başkanı olan Faruk Koca, gerçekleştirmiş olduğu konuşmada, olağanüstü genel kurulunu ATO Congresium’da gerçekleştirdiklerini dile getirerek; “Ankaragücü geçmişte bu şekilde kongrelere kesinlikle alışık değil. Ankaragücü’ne yakıştığına en içten dileklerle inandığımız nezih bir ortamda kongre gerçekleştirmek için cumartesi günkü ayarladığımız mekanı seçtik. Geldiğimden bu yana her zaman vurguladığım tek bir şey var; Ankaragücü oldukça önemli ve değerli bir marka. Ancak bu değerli markanın altı maalesef ki dolu değil. O markanın altını tesisler, organizasyon, sportif, transferler olarak doldurmak istiyoruz ve desteklemek istiyoruz. Gerçekten tüm çabamız bu yönde.” şeklinde konuştu. Detaylara canlimacizlemax linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kongreye katılım sağlayan herkese  teşekkürlerini ileten Faruk Koca, “Çok güzel bir kongre oldu. İrade dışında gelişen hatalarımız olmuş olabilir. Bizim geleneğimizde çok önemli bir söz vardır. Toplu gerçekleştirilen organizasyonlarda herhangi bir kusur aranmaz. Bizden kaynaklanmış olan kusurlar varsa ise de gerçekten üzgün olduğumuzu tüm resmi sayfalardan paylaştık. Gerçekleşen hiçbir olay Ankaragücü’nün hak ettiği değere ve büyüklüğüne kesinlikle gölge düşürmemeli.” Değerlendirmelerini dile getirdi.

kaynak: https://www.canlimacizlemax.com/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com