celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 10 Ağustos 2022 398 Görüntüleme

Fake Numara Nedir?

Fake numara alma işlemi günümüz trendlerinden biri haline gelmiştir. Bunun sebebi ise günümüzde kullanılan uygulamaların günden güne artıyor olmasıdır. Fake numara, kullanıcıların kullanmış oldukları platformlara üyelik işlemlerini yaparken, kendi kişisel numaralarını paylaşmamak için aldıkları numaralardır. Bildiğiniz üzere sosyal medya platformları ve diğer web siteleri kayıt aşamasında telefon numarası ve kısa mesaj onayı istemektedir. Ancak her kullanıcı kişisel telefon numarasını bu tip işlemler için kullanmak istemeyebilir. Bu durumda ise smsonay.org olarak biz devreye girmekteyiz. Siz değerli kullanıcılara mobil onay, bir diğer adıyla sanal numara hizmeti sağlamaktayız.

Sanal Numaraların Özellikleri Nelerdir?

Sanal numaralar fiziki bir sim kart özelliği taşımamaktadır. Sanal numaraların internet üzerinde bağlı oldukları programlar vardır ve bu sağlayıcılar aracılığıyla satışa sunulmaktadır. Sanal numara ile WhatsApp, Telegram, Facebook gibi birçok sosyal medya platformu ve farklı web siteler için sms onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Smsonay.org olarak sizlere eğlence, iş ve birçok farklı alanda kullanabileceğiniz fake numara hizmeti sağlamaktayız. Sitemiz üzerinden 7/24 bizlere ulaşabilir, yabancı numara alma konusuyla alakalı bütün kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KEP (Kayıtlı Elektronik Posta)

KEP (Kayıtlı Elektronik Posta)

Tema Tasarım | Osgaka.com