celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 23 Ağustos 2022 279 Görüntüleme

Özel Jet Kiralama Sektörü Hızla Büyüyor

Fjet Havacılık Genel Müdürü, Onur Kaan KANICI “FORJET” markası altında uzun yıllardır içinde bulundukları helikopter ve uçak kiralama sektöründeki değişimleri yakından izleyerek, özellikle pandemi sonlarına doğru başlayan özel iş jetlerine yönelik büyük ilginin, her geçen gün artmaya devam ettiğini söyledi. Potansiyel müşterilerin sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlamak adına kendilerine özel olan ve hijyen endişesi duymadan seyahatlerini yapmaları önemli bir hâl almış durumda olduğunu belirtti.

KANICI : “Ülkemizdeki iş insanlarının  jet kiralamaya artan ilgisi sonucunda, aslında özel uçak kiralama maliyetlerinin düşünüldüğü kadar yüksek olmadığı, hatta bazı rotalarda havayolları şirketlerinin First Class biletlerine yakın fiyatlar olduğu tecrübe edilmiş oldu”

Fjet Havacılık Genel Müdürü yaptığı açıklama “Forjet, tecrübeli personeli ve sektör içerisindeki konumu marifetiyle her geçen gün müşteri portföyünü arttırmakta ve 2020 yılından beri uçak satış ve ardından filo yönetimi konusunda yenilikler ile sektörün öncülüğünü yapma misyonuyla hareket etmekte olduğunu söyledi.

Neden FORJET ?

“Forjet Havacılık olarak, müşterilerimizin yaşayacakları deneyimlerini önemsiyoruz. Onlara sadece bir havacı aracı kiralamayı değil, en iyi deneyimi yaşatmak amacıyla çalışıyoruz. Hep dediğimiz gibi; sadece A noktasından B noktasına ulaşımı değil,  müşterilerimizin hayal ettikleri uçuşu tüm detayları ile planlıyoruz. Bu yüzden bizi tercih eden müşterilerimizin bir sonraki tercihi de biz oluyoruz. Özel jet kiralama konusunda, portföyümüzdeki +50 hava aracı çeşitliliği ile değerli müşterilerimizin taleplerine 7/24 tam ve zamanında yanıt verebilmekteyiz.”

Uçak kiralama şirketleri arasında başarılı bir konumda olan Forjet hakkında daha detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com