celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 3 Kasım 2022 212 Görüntüleme

Türkiye’nin İlk Sosyal İçerikli Mimari Haber Sitesi Yayında!

Mimarlık haberleri, projeler ve tasarım incelemeleri ile teknoloji ve tasarımı buluşturan yenilikleri takip edebileceğiniz özgün içerikleriyle iç görü oluşturan yazarlarıyla kaliteli bir mimari haber sitesi mimarihaber.com.tr ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Kendisi de mimar olan kurucusu Murat Erçelebi tarafından hayata geçirilen proje Türkiye pazarında içerik sektöründe mimarlık dikeyinde içerikleriyle yayın hayatına devam ediyor.

Mimarlık sektöründe yer alan kişi ve kuruluşlar ile aslında en önemli fark olarak sektöre yön veren profesyoneller ile de çok sesli bir yayıncılık anlayışıyla içerikler paylaşıyor.

Sektörde bu alanda yayın yapan kaliteli haber platformu eksikliğinden hareketle bu işi uzun vadede tam zamanlı olarak tek ana işi olarak bu projeyi ayakta tutma hedefi var.

Mimarlar, iç mimarlar, inşaat mühendisleri, endüstriyel tasarımcılar ve hatta pek çok geafik dijital ve internet tasarımcıları için en son haberler, sektörel gelişmeler ile fark yaratan içerikleriyle Türkiye’de kaliteli bağımsız bir yayıncılık ortaya koymayı amaçlıyor.

Erçelebi, kurucusu olduğu platformlar için “Türkiyede mimarlık alanında yayın yapan portallar malesef tekel haline gelmiş durumda. Umuyorum yatırımlarımızla , kemikleşmiş bir kiteleye ulaşarak bağımsız türkçe mimarlık yayıncılığı anlamında önemli işleri başaracağız” ifadelerini kullandı.

Mimarihaber.com.tr yi hemen ziyaret edebilir, siz de peojelerinizi fikirlerijizi özgürce paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com