celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Ekonomi 17 Kasım 2022 350 Görüntüleme

Kuyumculardan altın tavsiye: Yıl sonuna kadar altınlarınızı bozdurmayın

Altın fiyatlarındaki hareketlilik sürerken, gram altının fiyatı 1.065 liraya kadar çıktı. Ons altın ise 1.770 doları aşarak 3 ayın zirvesini gördü.

Kuyumculardan ise altın fiyatlarıyla ilgili tahmin geldi.

Kuyumcu Cengiz Çiftçi, yatırım için altını seçenlerin uzun vadede daima kazanacaklarını söyledi.

“Elinizdeki altını bozdurmayın”

Çiftçi, “ABD enflasyon rakamlarının yüksek çıkması altın fiyatlarını ve altını yeniden dünya gündemine aldı. Altın dünyada emtia olarak en ucuz madde. Elinizde bulunan altınların değerini bilin ve kısa vadede bozdurmayın. Altın ilerleyen günlerde daha çok para edecek.” dedi.

Yıl sonu gram altın tahmini: 1.400 lira

İHA’nın haberine göre, kasım ayı boyunca altının yükseleceği tahmininde bulunan Çiftçi, yıl sonu için altının 1.400 lira seviyelerinde olabileceğine vurgu yaptı. Gram altın içini 1.200-1.400 seviyelerini beklediklerini belirten Çiftçi, “Altın sekiz aydır baskılanıyor. Daha gidecek yolu var.” diye konuştu.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com