celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 23 Kasım 2022 208 Görüntüleme

Annelik Estetiği Nedir, Fiyatları Ne Kadardır?

Annelik estetiği nedir? Annelerin hamilelik dönemindeki bedensel değişikliklere yönelik yapılan kozmetik işlemlere annelik estetiği denir.  Özellikle karın germe başta olmak üzere meme büyütme ya da liposuction gibi uygulamalar annelik estetiği kapsamlında uygulanmaktadır. Peki, aynı zamanda anne estetiği olarak da isimlendirilen annelik estetiği nedir, fiyatları ne kadardır? İşte bu soruya dair merak edilen ayrıntıların tamamı!

Annelik estetiği, kadınların hamilelik sırasında ve doğumdan sonra vücutları hakkında daha güvenli hissetmelerine yardımcı olabilir. Bu prosedürler ayrıca aşırı yağ veya gevşek cilt nedeniyle gelecekte ameliyat ihtiyacını önlemeye yardımcı olabilir. Özellikle karın bölgesine yönelik olarak yapılan kozmetik işlemlerin, annelik estetiği kapsamında yapıldığı bilinmektedir. Burada klinik tercihine dikkat etmek; nitelikli bir estetik işlemini de beraberinde getirecektir.

Annelik estetiği kapsamında uygulanan karın germe, karın, bel ve kalçalardaki fazla deri ve yağın alınmasını içerir. Buna “karın germe” denmesine rağmen, sırt veya aşk kollarının liposuctionını da içerebilir. Karın kasları doğum sırasında gerildiğinden ve karın çevresinde fazla deri ve yağ bıraktığından, karın germe sıklıkla hamilelikten sonra yapılır. Böylece hamilelik dönemi sonrasında annelerin kendilerini iyi hissetmelerine katkıda bulunulur.

Karın germe işlemi, doğum sonrası dönemde herhangi bir noktada gerçekleştirilebilir. Ancak genellikle doğumdan 6 ay sonra yapılır. Çünkü fiziksel olarak tekrar egzersiz yapabildiğinizde bu ameliyattan kurtulmak daha kolaydır. Bu sayede karın bölgesinde estetik görsellik noktasında üst düzeyde bir performansın elde edilmesi de mümkün olur.

Annelik Estetiği Neden Yapılır?

Annelik estetiği, kadınların hamileyken en iyi şekilde görünmelerine yardımcı olan bir işlemdir. Bu, mikrodermabrazyon ve gibi non-invaziv yöntemlerle veya lazer tedavileri gibi daha invaziv prosedürlerle yapılabilir. Bu tür tedavinin amacı cildinizi iyileştirmektir. Ancak aynı zamanda çatlakların ve diğer cilt kusurlarının görünümünü de iyileştirebilir. Annelik estetiğindeki temel amaç, bedensel olarak estetik bir görünümün elde edilmesidir.

Annelik estetiği sadece hamilelik belirtileri belirgin olan kadınlara yönelik değildir. Yeni doğum yapmış veya emzirmeye devam eden bayanlar ve hamile kalmaya çalışan bayanlar tarafından kullanılabilir. Aslında birçok kadın, hamilelik sırasında ve sonrasında en iyi şekilde görünmelerini sağlamak için herhangi bir tedavi görmeden önce hamile kalmayı tercih eder.

Annelik estetiği, hamilelik döneminde vücudunuzu ve görünümünüzü iyileştirme uygulamasıdır. Bebeğinizin doğumuna hazırlanırken vücudunuz ve kendiniz hakkında iyi hissetmenin harika bir yolu olabilir. Kadınların doğum estetiği yaptırmayı seçmesinin birçok nedeni vardır. İşte annelik estetiğinin tercih edilmesinin başlıca nedenleri;

  • Doğumdan sonra forma girmek için
  • Vücutları hakkında daha güvenli hissetmek için
  • Doğum sonrası iyileşmeye yardımcı olmak için

Annelik estetiği, hamilelik sırasında kozmetik prosedürlerin kullanılmasını ifade eden bir terimdir. Bunlar lazer epilasyondan kimyasal peeling ve dolgu maddelerine kadar değişebilir. Bu işlemler anne ve bebek için güvenli bir şekilde yapılabilmektedir. Ancak, her prosedürle ilgili herhangi bir risk olup olmadığını dikkate almak önemlidir. Burada hem doktor hem de klinik tercihine dikkat etmek gerekmektedir.

Annelik Estetiği Uygulamaları

Annelik estetiği, hamile kadınlar için güvenli cilt bakım tedavileri ile ilgilenen dermatoloji dalıdır. Lazer tedavileri, dolgu maddeleri, karın germe ve cilt bakımı vs gibi pek çok farklı uygulamayı içermektedir. Annelik estetiği, kadınların vücutlarını hamilelik öncesi haline döndürmelerine yardımcı olan tıbbi bir işlem olarak karşımıza çıkmaktadır. Annelik estetiğinin temel amacı, kadınların doğum yaptıktan sonra tekrar forma girmelerine yardımcı olmaktır.

Bebek doğmadan önce bu işlemi yaptırmanın birçok avantajı vardır. Kollarınız ve uyluklarınız gibi vücudunuzun farklı bölgelerindeki fazla yağları alarak, vücudunuzun hamile kalmadan önceki haline daha çok benzediğini görebileceksiniz. Kilo vermenin yanı sıra, benlik saygınızı artıracak ve sizi olduğundan daha yaşlı gösterebilecek hamilelik çatlaklarından kurtulacaksınız.

Annelik estetiği kapsamında uygulana karın, uyluk ve kalçaların görünümünü iyileştirmek için kullanılabilir. İşlem gebeliğin her döneminde yapılabileceği gibi doğumdan sonra da yapılabilir. Kadınların bu işlemi yaptırmak istemelerinin temel nedeni hamilelik sonrası vücutlarına hazırlanmak içindir. Anneler; doğum yaptıktan sonra hastaneden çıktıklarında iyi görünmek isterler. Böyle durumlarda da devreye annelik estetiği girer.

Annelik Estetiği Fiyatları Ne Kadardır?

Annelik estetiği, kadınların hamilelikle birlikte vücutlarında oluşan değişikliklerden kurtulmalarına yardımcı olan medikal bir işlemdir. Annelik estetiği farklı uygulamaların hayata geçirilmesiyle yapıldığından fiyatları da değişiklik göstermektedir. Dolayısıyla annelik estetiği fiyatları yapılacak uygulamanın niteliğine bağlı olarak güncellenmektedir. Bu aşamada bu tarz işlemlerin fiyatlarına dair kapsamlı bir araştırma yapmak her zaman önerilmektedir.

Hamilelik sonrasında hazırlanmak söz konusu olduğunda zaman elinizden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olmanız kendinizi iyi hissetmenize katkı sunacaktır. Annelik estetiği, sadece cilt görünümünü iyileştirmeye değil, aynı zamanda özgüveni de artırmaya yardımcı olan tedaviler sunarak bu amaca ulaşılmasına yardımcı olmaktadır. Dolayısıyla annelik estetiği kendinizi iyi hissetmeniz noktasında alternatif seçenekler sunan bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır.

Annelik estetiği olan kadınlar, kırışıklıkların azalması, cilt tonunun ve renginin iyileşmesi, esnekliğin artması ve daha genç bir görünüme yol açan gözenek boyutunun azalması gibi olumlu sonuçlar bildirmektedir. Tedavi, akne izlerinin ve göz çevresindeki koyu halkaların yanı sıra hamilelik veya doğum sonrası dönemde çatlakların oluşabileceği koltuk altları ve uylukların azaltılması için kullanılabilir. Böylece etkili bir estetik güzellik karşımıza çıkar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com