celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 5 Şubat 2023 221 Görüntüleme

Devops Danışmanlık

Devops her insan tarafından farklı anlatılabilecek ve yorumlanabilecek bir programlama işlemi olarak karşımıza çıkar ve kişilerin pek çoğuna göre de Scrum, Kanban ve Agile ile benzerlikler taşımaktadır. Dev ve Ops olmak üzere ikiye ayrılırlar ve beraber çalışırlar. İkisinin de bölümü ve yaptıkları farklıdır ve işlemleri sorumlulukları yerine tam anlamıyla getirmek amacıyla yürütürler.

Uyum içerisinde çalışma yoğunluğu ile ortaya çıkması gereken yenilik ve düzeltmeler oldukça kısa bir süre içerisinde işleme girmektedir. Bunun yanı sıra Devops sayesinde verim ve başarı da oldukça yükselmektedir. Devops hizmeti ile kodlama yapan insanlar Devops hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilecekleri gibi becerilerini de yükseltebilmektedir.

Devops Danışmanlık Hizmetleri

Sürekli değişim ve sürekli yenilik Devops için ana maddelerdir. Dağıtım, versiyonlama ve bunların yanında test süreçleri Devops kullanan kurumlarının personellerinin uygulama ile ilgili çok fazla bilgi sahibi olmalarına sebep olur. Devops için bahsedilen pek çok farklı tanım bulunsa da en iyi tanım Devops danışmanlık hizmetleri ile yapılır.

Devops tüm kodlama sektörü için zamana uygun ve güncel oluşu ile öne çıkar. Bu uygulama ve iş yapış türü ile insanlar günün güncelliğine çok daha hızlı bir şekilde adapte olabilmektedir. Aynı zamanda sadece kendini Devops’a adamış meslekler de bulunmakta ve bu meslekler de bilgilerini insanlarla danışmanlık yaparak paylaşmaktadır.

https://deyls.com/devops-danismanligi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com