celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 13 Mart 2023 187 Görüntüleme

Bk Express Büyüyor

BERK METE, 2000 yılında Erzincan’da dünyaya gelmiştir. Babası RAMİS METE, Annesi Songül Mete Gelibolu’nun en iyi ustalarından olan ve Gelibolu’da el lezzeti ile tanınan esnafı olarak bilinir.

Okul hayatı Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde başlayıp devam etmiştir. Aynı zamanda orta okul yıllarında motora olan ilgisi başlamıştır. Bir motor tamircisinin yanında başlayıp bilgisini geliştirmek için en doğru tercihi yapmıştır. Kazandığı bilgi birikimi sayesinde bir sepetli motor alıp ek iş olarak motorlu kurye işi ile ilgilenmiştir. 2020-2021 yılın da vatani görevini yerine getirmiş ve vatani görev dönüşü ara vermeden hayallerinin peşinde hiç durmadan gitmek için kolları sıvadı ve girişimlere başladı.

BERK METE, Gelibolu’da böyle bir iş sektörünün açığını fark edip, geç kalmadan 2021 yılında BENİM KURYEM EXPRESS adı altında şirket açıp, lokantalara, özel şirketlere, iş yerlerine esnaf kurye tedarik etmeye başlamıştır. Fakat BERK METE, önce Gelibolu sonra Çanakkale sonrasında Türkiye ve tüm dünyaya açılmak istiyordu. Çok geç kalmadan azimle hayallerini hayalden öteye götürmeye başladı ve 2022 yılında BK EXPRESS LOJİSTİK ŞİRKET’ini kurdu. Kurye tedarik zincirini oluşturup, bünyesinde çalışan kurye sayısını hızla arttırdı ve 2023 yılında BK EXPRESS LOJİSTİK TAŞIMACILIK GIDA İTH. İHRC. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. adı altında tüm Türkiye’nin kurye tedariğini sağlayan bir şirket oldu.

Kurye tedariği için farklı yol izleme kararı alarak şubeleşme yoluna gitti. Hızla gelen şube talepleri doğrultusunda şirketin kurallarına hedeflerine yönelik ilk şubesini İstanbul’un Çekmeköy ilçesin de şubenin açılışını gerçekleştirdi. Hedeflerine emin adımlarla yürüyen BERK METE‘NİN sıradaki hedefi global pazar için gerekli yerlere kurye tedarik etmektedir. Globel pazar için ar-ge ve yatırımlar yapılmaya başlamıştır.

Berk Mete, genç girişimcilik cesaretinden kaynaklanarak Seherhanım Bakıcıklık Hizmetleri adı altıda bir şirket daha açarak; Türkiye’nin istihdam artışına katkıda bulunurken, ihtiyaç sahibi insanlara da katkıda bulunmaya başlamıştır. Buradi ki hizmetin de yaş,ırk,din,dil fark etmeksizin yaş sınırı olmaksınız ihtiyaç çeşidi kriteri olmadan herkese hitap eden bir sektörün temel taşları oldu. Yeni şirketine isim olarak anneannesi ve babaannesinin ismini vererek de ailesine bir jest yapıp, herkesin aklın da kalıcı bir rol oynamıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Valorant Vp Nasıl Alınır?

Valorant Vp Nasıl Alınır?

Tema Tasarım | Osgaka.com