celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 22 Ekim 2023 97 Görüntüleme

Descendants of the Sun Dizisi Oyuncuları Kimler Konusu Ne

2016 yılında yayınlanan Güney Kore dizisi Descendants of the Sun, bir asker ve bir doktor arasında gelişen aşk hikayesini anlatır. İkilinin aşkı, mesleklerinin getirdiği zorluklarla karşı karşıya kalır. Dizide, ana karakterlerin yanı sıra yan karakterler de oldukça önemlidir ve hikayeye katkıları büyüktür. Dizinin genel olarak iyi bir senaryosu ve oyunculuk performansları vardır.

Descendants of the Sun Oyuncuları Kimler?

Descendants of the Sun, 2016 yılında yayınlanan bir Güney Kore dizisidir. Dizinin başrollerinde Song Joong Ki (Yoo Si Jin) ve Song Hye Kyo (Kang Mo Yeon) yer almaktadır.

Ayrıca, Jin Goo (Seo Dae Young) ve Kim Ji Won (Myeong Joo) gibi yan karakterler de hikayeye katkılarıyla önemlidir. Dizinin diğer oyuncuları arasında Lee Seung Jun, Seo Jung Yeon, Park Hwan Hee, Onew, Jo Woo Ri, Park Ah In, Kang Shin Il, Kim Byung Chul, Park Hoon, Ahn Bo Hyun, Kim Min Seok, Lee Yi Kyung ve David McInnis bulunmaktadır.

Konusu Nedir?

Dizinin konusu ise BM barış gücü birliklerinden Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ve Doktor Kang Mo-Yeon’un (Song Hye-Kyo) aşk hikayesini konu almaktadır. Mo-Yeon, televizyonda düzenli olarak görünen bir cerrahtır. Çalıştığı hastanenin yüzüdür ancak hiçbir bağlantısı olmadığı için kariyerini ileriye taşımakta güçlük çekmektedir. Bu arada Shi-Jin, en zor askeri görevlerde uzmanlaşmış Alfa Ekibinin lideridir. Yakın dövüşte, keskin nişancılıkta ve düşman görüşmelerinde uzmandır. Mo-Yeon ve Shi-Jin tesadüfen tanışırlar ancak filizlenen aşkları farklı idealler nedeniyle yarıda kesilir. Ancak kader, çifti savaşın harap ettiği Urk ülkesinde yeniden bir araya getirir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com