celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 7 Kasım 2023 101 Görüntüleme

Kahramanmaraş Lazer Epilasyon

Son yıllarda Kahramanmaraş’ta estetik kliniklerinde en çok tercih edilen uygulamalardan biri lazer epilasyondur. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kökünden yok etmeye yarayan ve kalıcı çözüm sunabilen bir epilasyon yöntemidir. Özellikle bacak, koltuk altı, bikini bölgesi gibi hassas bölgelerde tercih edilmektedir.

Kahramanmaraş lazer epilasyon en büyük avantajı, diğer epilasyon yöntemlerine göre daha uzun süreli kalıcı sonuç vermesidir. Kahramanmaraş’taki kliniklerde lazer epilasyon için Alexandrite, Diode veya ND-YAG lazer çeşitleri kullanılmaktadır. Bu lazer ışınları, melanin pigmentini hedef alarak tüy foliküllerini yok eder. Epilasyon bölgesine göre 4-6 seans gerekmektedir.

Uygulama öncesi bölge mutlaka tıraş edilmeli, güneşten korunmalıdır. Ayrıca uygulama esnasında cilt soğutucu jeller kullanılarak rahatlık sağlanır. İşlem sonrası bölgeye antibakteriyel kremler sürülmelidir. Kahramanmaraş lazer epilasyon yanı sıra cilt gençleştirme, leke tedavisi, yüz germe gibi pek çok uygulama da yapılmaktadır.

Kahramanmaraşlı bayanlar artık vücutlarındaki istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulabiliyorlar. Teknolojinin geldiği bu noktada lazer epilasyon ciddi bir çözüm sunmaktadır. Ancak uygulama öncesi mutlaka doktor kontrolünden geçilmelidir. Böylece istenmeyen yan etkiler de en aza indirgenmiş olacaktır. Kadınların özgüvenlerini artıran Kahramanmaraş lazer epilasyon, Kahramanmaraş’ta estetik kliniklerinin en popüler hizmetleri arasında yer almaktadır.

kaynak : https://yildizguzellikmerkezi.com/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

En Yakın Hurdacı Telefonu

En Yakın Hurdacı Telefonu

Tema Tasarım | Osgaka.com