celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 26 Eylül 2018 485 Görüntüleme

WhatsApp Yüklenemeyecek iPhone Modelleri Belli Oldu

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, geçtiğimiz yıllarda Symbian ve BBOS’e vermiş olduğu desteği sonlandırmıştı. WhatsApp bugün de desteğini keseceği iPhone modellerini açıkladı. Peki, hangi iPhone modellerinde çok yakında WhatsApp kullanılmayacak?

Yapılan açıklamalara kadar; iOS 8 ve üzeri işletim sistemine sahip olmayan iPhone modellerinde WhatsApp kullanılmayacak. Yani iOS 7 kullananlar bundan böyle WhatsApp’ı kullanamayacak. Yani en son iOS 7.1.2 güncellemesini alan iPhone 4’ün WhatsApp desteği olmayacak.

iPhone 4, iPhone 3GS ve iPhone 3G modelleri bundan böyle isteselerde WhatsApp kullanamayacak. 1 Şubat 2020 tarihinde geçerli olacak olan bu karar fazla rasyonel görünüyor. iPhone 4 kullananların oranını düşünürsek, WhatsApp’ın şu anda bile bu desteği kesmesi daha dinç olur.

WhatsApp’ın Android desteği hakkında demin bir yorumlama bulunmuyor. Olasılıkla WhatsApp, bir takım API’ları kırparak Android platformunda desteğini uzun zaman çekmeyip yoluna devam edecektir.

Türkiye’de geçen hafta en çok izlenen filmler

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com