celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 5 Ocak 2016 755 Görüntüleme

Can Dündar ve Erdem Gül’e Uygulanan Tecrit Kaldırıldı

Yayınladıkları MİT Tırları haberinden dolayı ajanlık suçlamasından cezaevine gönderilen gazeteci yazarlar Can Dündar ve Erdem Gül’e uygulanan tecrit sona erdirildi.

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül ile beraber yaptığı Mit Tırları haberiyle ilgili olarak ifade veren ve ardından ajanlık suçlamasıyla cezaevine gönderilen usta gazeteci Can Dündar hakkında verilen tecrit kararı dün gece sona erdi. Tecrit kararının sona erdiğini sosyal medya hesabından duyuran gazeteci Kerem Kırçuval, Can Dündar ve Erdem Gül’ün dün gece itibariyle aynı koğuşa alındığını belirtti.

1 aydan fazla süredir cezaevinde bulunan ikiliye gazeteci arkadaşları da destek vermek için her gün Metris Cezaevi’ne giderek cezaevi önünde nöbet tutuyorlar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com