celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 5 Ocak 2016 864 Görüntüleme

Fenerbahçe Beşiktaş Maçında Büyük Kavga

Acun Ilıcalı‘nın sahibi olduğu Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve TV 8 ekranlarında yayınlanan salon turnuvasında olaylar çıktı.

Dostluk ve kardeşlik ortamında geçmesi gereken 4 Büyükler Salon Turnuvası’nda Ahmet Dursun ile Ali Güneş arasında kavga çıktı. TV 8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan maçta, kavgayı seyirciler canlı olarak izledi. Kavga esnasında yapılan küfürleşmeler de televizyondan canlı yayınlandı.

Salon turnuvasının ikinci gününde Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan maça Ali Güneş ve Ahmet Dursun arasındaki kavga damgasını vurdu. Sakarya’da oynanan maçta ilk yarıyı 4-2 önde kapatan Fenerbahçe, Tümer Metin ve Ali Tandoğan’ın gollerine engel olamayınca maç 4-4 berabere sonuçlandı. Maçın bitmesine dakikalar kala Ali Güneş ve Ahmet Dursun arasındaki kavga ortamı gerdi. Maçın hakemi iki oyuncuya da kırmızı kart göstererek saha dışına gönderdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com