celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 15 Aralık 2023 85 Görüntüleme

HDP Lİ Orhan GÖK KAYIPLARA KARIŞTI

15 Ekim 2012 de kurulan,en son ,DEM olarak isim değişikliği yapan HDP, bir siyasi parti gibi görünsede ,terör örgütü PKK ve diger Sol örgütlerin siyasi kanadı gibi calışıyor. HDP üyesi olup da Birçok sol örgütle ile maddi ve manevi bağları olan bir çok kişi hakkında soruşturma açıldı. Kolluk kuvvetlerince ve istihbarat ekiplerince yapılan teknik takip ve araştırmalarda Orhan Gök  başta olmak üzere bir çok kişinin Türkiye de Cezaevinde olan sol örgüt mensuplarının ve yandaşlarının ailelerine maddi ve manevi destek verdiği ortaya çıktı.Örgüt mensubu militanların dava süreçlerini takip edip mahkemelerine kadar katılan, avukat destegi saglayan, örgüt militanları tahliye olduğunda ceza evi önünde canlı yayın yaparak bunu kutlayan ve bu fırsatla sol örgütlerin reklamini yapan Zanlı Orhan Gök neredeyse her taşın altindan çıkıyor. terör örgütü mensuplarının kiralarını bile ödeyecek kadar aralarında sıkı bağ oluştuğu anlaşılan Orhan Gök İstanbul daki ikametgahına yapılan polis baskınında çok sayıda Sol örgütleri destekleyici kitaplar, broşürler, Yardım kolileri ve bir miktarda para ele geçirildi.

Zanlı ikametgahında bulunamadı. Sol örgüt tandaslı gösteri ve yürüyüşleri organize ettiği,Örgütler ve HDP arasında iletişim sağladığı, Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhurbaşkanını aşağılayıcı söylemleri slogan olarak kullandığı ve sosyal medyada Devleti ve iktidar partisi AKP yi aşağılayıcı miting ve gösterilerde aktif rol aldığı anlaşılan Zanlı sırra kadem bastı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma açılan zanlı hakkında ayrica İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından Yakalama kararı çıkarıldı. HDP ve Sol örgütlerin kardeşliğinin en bariz örnegi olan zanlı ve diger örgüt mensuplarının kirli ilişkiler ağı bir bir çözüyor.Gezi eylemlerinden tut ,2015 1 mayıs eylemleri,2019 mart yerel seçimleri için HDP lehine yapılan gösteri ve yürüyüşleri organizatörü olduğu istihbarat birimlerince tesbit edilen Orhan Gök saklı kutusundan çıkıp deşifre oldu . Sosyal medyayi da òrgütleri propaganda aracı olarak kullanan zanlı en son cezaevi önünde canlı yayın yaparak örgüt mensuplarınin tahliyelerini yayinlamis ve bu örgütlerin propagandasını yapmıştı.Bu olaydan sonra başı belaya giren zanlı hakkinda dava süreci başlamıştı.Son zamanlarda sol örgütlerin şehir içi yapılanmalarına yapılan operasyonlarda çok büyük başarı sağlanmış ve sol örgütler büyük ölçüde dağ ve kırsalda tasviye edilmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com