celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 19 Mart 2021 1262 Görüntüleme

Enver Aysever gözaltına alındı

CHP’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci-yazar Enver Aysever’in geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından paylaştığı karikatür, tartışma konusu olmuştu.

Aysever’in o dönem koronavirüs salgınının başalaması sonrası umreden dönenleri hedef alıp aşağılama amacıyla paylaştığı karikatür sonrası hakkında  “Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılama” suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma neticesinde bu sabah karakola ifade vermeye giden Aysever hakkında yeni bir gelişme yaşandı

GÖZALTINA ALINDI

Enver Aysever, ifadesi sonrası gözaltına alındı.

Aysever’in avukatı Özge Demir ise suçlamanın detayları hakkında bilgi sahibi olmadıklarını, Çerkezköy Sulh Ceza Hakimliği’nin 20 Mart 2020 tarihinde Aysever’in Twitter da yaptığı bir paylaşımla ilgili olarak “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasında bulunduğunu, bununla ilgili olarak ifadesini almak üzere bir yakalama kararı olduğunu öğrendiklerini belirtti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com