celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 20 Mart 2021 363 Görüntüleme

CHP’li Selin Sayek Böke’nin HDP’de yaşananlar sonrası ağlamaklı halleri

Dün Meclis’te HDP için beklenenler oldu…

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “terör örgütü propagandası yapmak” suçundan milletvekilliği sona erdi.

Gergerlioğlu’nun vekilliğini düşürülmesi sonrası Meclis’te HDP sıralarından ise tepkiler yükselmeye başladı.

HDP’li vekiller sloganlar eşliğinde sıra kapaklarına vurarak tezkerenin okutulması kararını protesto etti.

CHP’DE YAS VAR

HDP’ye ilk destek ise gizli ittifak ortağı CHP’den geldi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HDP’li vekilleri arayarak üzüntüsünü paylaşırken,  CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke de Halk TV canlı yayınında üzüntüsünü paylaştı.

Gergerlioğlu’nun vekilliğinin düşürülmesi sonrası çok duygusal olan Böke, ağlamamak için kendisini zor tuttuğunun imasında bulunurken üzüntüsünü şu sözlerle ifade etti;

ÇOK DUYGUSALIM

“Yani çok üzgünün. Ülke olarak haketmediğimiz bir şey yaşadığımızı düşünüyorum ve çocuklarımızın geleceğini yok eden bir anlayışın içindeyiz.  Buna izin vermeyeceğiz. Yani haikaten vermememiz gerekiyor. Alışmamamız gerekiyor yaşananlar normal değil. Demokrasiye sahip çıkarsak bu ülkenin potensiyelini aydınlık bir geleceğe taşımamız mümkün.”

Böke’nin açıklamasından sonra programın moderatörü, Böke’ye “Çok duygulandığınızı görüyorum” derken Böke de “Öyle hissediyorum “ diye cevap verdi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com