celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 22 Mart 2021 416 Görüntüleme

Temel Karamollaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nu övdü

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KARAR TV’de Gündem Özel programına konuk oldu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, Taha Akyol ve Elif Çakır’ın da sorularını yanıtladı.

Saadet Partisi ile CHP arasında kurulan ittifakı yorumlayan Temel Karamollaoğlu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na övgülerde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun daha önceki CHP Genel Başkanlarına bezemediğini söyleyen Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı;

BÖŞÖRTÜLÜ HANIMI PARTİ MECLİSİNE ALDI EZANA SAYGI DUYDU

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun toplumun tamamına açılma babında çok ciddi adımları oldu. Bugüne kadar hiçbir CHP genel başkanının atmadığı adımlara şahit oluyoruz. Çıktı ‘başörtü bizim neyimize’ dedi. Bunu CHP’nin genel başkanının ağzından duymak çok önemli. Bir genel başkan yardımcısı, ‘ezan Türkçe okunmalıdır.’ dedi. İhraç ettiği partiden. Bir başörtülü hanımı parti meclisine aldı. Biz bunları küçümsememeliyiz. Çünkü bunları sayın Kılıçdaroğlu’nun artık Cumhuriyet Halk Partisi’ni Türkiye partisi yapma arzusunun işareti olarak görüyorum. Ben bunları önemsiyorum da. Yani artık kendisini dar bir çerçeveye mahkum etmiyor. Bu önemli”



Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com