celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 23 Mart 2021 356 Görüntüleme

Ekrem İmamoğlu’na Edirnekapı’nın ardından bir protesto daha

Dün Edirnekapı Şehitliği’nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla tören düzenlenmişti.

Törenin ardından Yerlikaya ve İmamoğlu, şehit mezarlarına karanfil bırakırken, o sırada mezarlıkta bulunan bir kişi, İmamoğlu’na tepki göstermişti.

“Sayın Başkan bir şey sorabilir miyim, ben bir gazi yakını olarak bir şey sorabilir miyim?” diyerek Ekrem İmamoğlu’na seslenen gazi yakını, “Burası Pervin Buldan ile birlikte çiçek ektiğin hatıra ormanı değil başkan” ifadelerini kulllanarak İmamoğlu’nun HDP ile yakınlığına tepki gösterdi.

İmamoğlu ise, “Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun, seni bulacağım” şeklinde karşılık vermişti.

BİR TEPKİ DAHA

Bu olayın ardaın İmamoğlu yine başka bir tepkiyle karşılaştı.

İmamoğlu, Zeytinburnu Belediyesi tarafından yapılan Abay Kunanbayoğlu Meydanı açılışında bir vatandaş tarafından protesto edildi.

İmamoğlu’nun korumalarıba “Alın bunu alın” dediği duyulduğu videoda, vatandaş “Tühh sana” dedikten sonra alandan uzaklaştırıldığı anlar kameralara yansıdı.

İmamoğlu’nun korumalarının “Alın bunu alın” dediğinin duyulduğu videoda, vatandaşın alandan uzaklaştırıldığı anlar kameralara yansıdı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com