celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 23 Mart 2021 406 Görüntüleme

Ankara’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Ankara’da uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi için kent genelinde çalışmalarını sürdüren narkotik ekipleri, şehir dışından getirilen uyuşturucunun piyasaya sürülmeye çalışıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Şüphelilerin kimliklerini tespit eden ekipler Çankaya, Mamak ve Yenimahalle ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

3 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Operasyon kapsamında D.A. Ç.G. ve C.A. gözaltına alınırken şüphelilerin ikametlerinde 67 kilo 550 gram esrar, 829 gram kokain, 2 hassas terazi ve çok miktarda paketleme malzemesi ele geçirildi.

Uyuşturucunun Diyarbakır’dan getirildiği tespit edilirken D.A. ve C.A’nın “uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama”, “uyuşturucu madde kullanma” ve çeşitli asayiş suçlarından çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Ç.G. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com