celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 23 Mart 2021 405 Görüntüleme

Alessandro Arlotti üniversite için futbolu bıraktı

İtalya futbolunun gelecek vadeden isimlerinden biri olan Alessandro Arlotti, futbol kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

18 yaşındaki genç İtalyan, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki prestijli Harvard Üniversitesi’ne katılmak için profesyonel futbol kariyerini askıya aldı.

“BİRÇOK KİŞİ BANA KATILMIYOR”

Verdiği kararı anlatan Arlotti, “Bana etraflıca düşünmemi, bu seçimi yapmamam gerektiğini söyleyen birçok kişiden çok sayıda mesaj aldım. Takım arkadaşlarımın, koçların yanı sıra Instagram’da bana çok fazla mesaj gönderen tanımadığım kişiler var. Bana katılmadıklarını söylüyorlar ancak onlara bunu açıklamaya çalışıyorum.” dedi.

İKİ YIL İÇİNDE KARARINI VERECEK

“Böyle bir fırsatı kaçıramazdım” diyen Alessandro Arlotti, ekonomi alanına eğilimli olmasına rağmen uzmanlaşacağı dalı henüz belirlemediğini söyledi; “Aklımda bir şey yok, Harvard’da ilk iki yıl oldukça genel olduğu için ancak bu iki yılın yolumu bulmama yardımcı olacağından eminim.”

Futbola üniversite takımında devam edeceğini belirten Arlotti, hayalinin bir kez daha Avrupa’da top koşturmak olduğunu söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com