celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 23 Mart 2021 456 Görüntüleme

Eskişehir’de, gemisavar füze motoru TEI-TJ300 test edildi

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve TUSAŞ Yönetim Kurulu üyeleri, TEI TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.’nin Eskişehir tesislerini ziyaret etti.

Başkan Demir ve beraberindekiler,  TEI’nin güncel projeleri hakkındaki değerlendirmelerinin ardından, motor test bremzelerini (test atölyeleri) ziyaret ederek, motor testlerini yerinde gözlemledi.

İLK GEMİSAVAR MOTORU TEI-TJ300 TEST EDİLDİ

Demir, Gökbey’e güç verecek TEI-TS1400 motoru ile Türkiye’nin orta menzilli ilk gemisavar füze motoru TEI-TJ300’ün testine katıldı.

TEI’nin pistonlu motorlar alanındaki çalışmalarını, “Pistonlu Motorlar Test Sahası”nda inceleyen Demir, TEI-PD180ST motorunun ön prototip testine de katıldı.

TEI-PD170 motorunun tek turboya sahip, daha hafif bir varyasyonu olan TEI-PD180ST motorunun dinamometre test düzeneğindeki yer testi başarıyla gerçekleşti.

HATIRA FOTOĞRAFI

Başkan Demir ve beraberindekiler, testin başarıyla tamamlanmasını alkışlayarak kutladı.

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, daha sonra TUSAŞ’a teslim edilecek seri imalat TEI-PD170 motorlarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com