celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 27 Mart 2021 542 Görüntüleme

Mustafa Nidai Öztürk mnö Mammamia Mix E-Ticaret Sitesi Petciyiz’i Açtı

Uzun yılların vermiş olduğu deneyim ve AR-GE ile hazırlanmış olan kuş mamalarını tüketicilerin can dostu evcil hayvanları ile buluşturan mnö MAMMAMİA MİX markası, daha iyi hizmet ve güvenli alışveriş için yine üretici adına tescilli e-ticaret sitesi olan Petciyiz.com ‘u faaliyete geçirdi.

mnö Mammamia Mix markasına ait olan ve tescilli yem markası mnö Mammamia Mix marka yemler satan Petciyiz.com evcil hayvan ürünlerinde yeni bir soluk ve dinamizm getirme amacıyla çalışmalarına tecrübelerini de katarak hızla büyümüş ve birçok kişi tarafından sevilen bir marka haline gelmeyi başarmıştır. Müşteri memnuniyetinin daima ön planda tutulduğu ve müşteriyle birebir ilgilenerek hizmet veren Petciyiz, samimiyeti ile müşteri güvenini kazanmış ve kısa sürede rakiplerini geçerek kendini kanıtlamayı başarmıştır.

Özellikle büyük emekler ve AR-GE çalışmaları sonucu üretilen kuş yem ve mamaları ile sektörde kendinden söz ettirir hale gelmiş; birçok üreticiye de örnek olmuştur. Özel olarak üretilen kuş yemlerini alan müşteriler memnuniyetlerini siteden tekrar tekrar sipariş vererek göstermektedir.  mnö Mammamia Mix markası sektöre getirmiş olduğu yeni bakış açısı ile kendini örnek alan birçok üretici olmasından da ayrıca mutlu olduğunu dile getirmiştir. Rekabet değil; kaliteli hizmet misyonuna sahip olduğunu belirten Petciyiz.com, sınırları zorlamaya devam edeceğini ve hep en iyisi olarak anılmak istediğini kendilerine hedef koyduklarını dile getirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com