celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 23 Ocak 2022 334 Görüntüleme

Elazığ’da ilacı biten hastanın yardımına jandarma yetişti

Kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Elazığ merkeze bağlı Kuşhane köyünde yollar kapandı.

Köyde yalnız yaşayan şeker hastası ve yatalak Orhan Bektaş (52), 112 acil ihbar hattını arayarak kullanmakta olduğu ilaçların bittiğini ve temin edilmesi gerektiğini söyledi.

JANDARMA İLACI BİTEN HASTANIN YARDIMINA KOŞTU

Bunun üzerine Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı İçme Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri köye ulaşmak için harekete geçti.

KÖYDE KAR KALINLIĞI 1 METREYE ULAŞTI

Kar kalınlığının yer yer 1 metreye ulaştığı köye giden ekipler, Aktaş’ın evine ulaşmak için bir süre karda yürüdü. O zorlu yolculuk ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

“DEVLETİMİZ HER ZAMAN YANINDADIR”

Ellerinde ilaçlarla jandarma ekiplerini karşısında gören Aktaş, büyük sevinç yaşadı. İlaçları teslim eden jandarma personeli, “Devletimiz her zaman yanındadır. İstediğiniz saatte 7 gün 24 saat telefonumuz açık. Her türlü ihtiyacınızı karşılamak için hizmetteyiz” dedi.

JANDARMA EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Sevinç gözyaşları döken Aktaş, “Sizin hakkınızı nasıl öderim. Allah razı olsun” diyerek jandarma personeline teşekkür etti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com