celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 22 Mart 2022 326 Görüntüleme

Aleyna Tilki: Kız isteme olayı çok saçma

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ve paylaştığı fotoğraflarla sürekli gündeme gelen Aleyna Tilki, yeni bir tartışmayı başlattı. 21 yaşındaki şarkıcı, kız isteme merasimini çok saçma bulduğunu dile getirdi.

“MAL İSTER GİBİ”

Tilki Twitter hesabından, “Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, ‘Kızı oğluma verir misiniz?’ falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, ‘Evleneceğiz, rızanız var mı?’ de, olsun bitsin” ifadelerini kullandı.

“YALAN”

Paylaşımlarına devam eden genç popçu, daha sonra “Zaman kavramı bile toplumları yönetmek için ortaya atılmış bir yalan. Günümüz ilişki kalıpları bile insanlığı yönetmek ve düşünce özgürlüğünden alıkoymak için yaratılmış, gerçekten gerçekleşmesi imkansız olan yalanlardır. ‘Bağlar’ demiyorum, ‘İlişki kalıpları’ diyorum ve de bence günümüz ilişki kalıpları gerçekçi bağlar kurmamıza tamamen engel oluyor” mesajını yayınladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com