celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 30 Nisan 2022 566 Görüntüleme

Ebru Yaşar’dan ‘Aleyna Tilki’ yorumu

Genç popçu Aleyna Tilki, yeni şarkısı “Take It or Leave It” ile gündemden düşmüyor.

Tilki’nin iç çamaşırıyla yatak odasında dans ettiği ve motorun üzerinde eteğini çıkardığı sahnelerin yer aldığı şarkı klibi, ilgi odağı oldu.

Klibindeki müstehcen anlar nedeniyle müzik sektöründe bir kesimin eleştirisini alan Aleyna Tilki’yi en başta Gülşen destekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Cüneyt Özdemir’den  “İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip!” eleştirisi alan Tilki, “İnsanların potansiyelini limitlemeyin artık” diyerek cevap vermişti.

Bir tepki de Ebru Yaşar’dan

Şarkıcı Ebru Yaşar da Aleyna Tilki’nin klip tartışmasına dahil oldu.

İş insanı Necat Gülseven ile evliliğinden Hasan Poyraz ve Ebru Su adında iki çocuğu olan 44 yaşındaki sanatçı, meslektaşını eleştirdi.

Nişantaşında görüntülenen Ebru Yaşar, “Çocuklar görünce, ‘Niye böyle çıkmış?’ diye soruyor. Yanlış bulduğum görüntülerde kanal değiştirir, onlara izletmem!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com