celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 5 Nisan 2022 318 Görüntüleme

Fahrettin Koca’dan Nisa bebek paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Pendik’te annesi tarafından ölüme terk edilen Nisa bebek, ihbar üzerine giden Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz’ın süt annelik yapmasıyla gönüllere kazınmıştı.

Nisa Mihriban adı verilen bebek, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne götürülmüş, rahatsızlanınca Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞEN NİSA BEBEKLE İLGİLİ SON DURUMU PAYLAŞTI

Sabah saatlerinde beyin ölümü gerçekleşen Nisa bebekle ilgili son durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı.

“DURUMU TAKİP EDİLİYOR, HERKES ADINA ÜZGÜNÜZ”

Bakan Koca, açıklamasında “ATT Büşra’nın adını koyduğu terk edilmiş NİSA BEBEK, yuvaya teslim edildikten bir süre sonra, hayati sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip ediliyor. ATT Büşra ve Nisa bebeği evlat yerine koyan herkes adına üzgünüz.” ifadelerini kullandı.

NİSA BEBEĞİN SON DURUMU 24-48 SAAT İÇİNDE NETLİK KAZANACAK

Öte yandan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği’nden de Nisa bebeğin durumuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklamada Nisa bebeğin beyin ölümünün kesin sonucunun daha belirlenmediği, son durumun 24-48 saat içinde netlik kazanacağı duyuruldu. 

 


Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com