celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 15 Nisan 2022 360 Görüntüleme

Opencart Türkçe Temaları

İlk olarak 2006 yılında piyasaya açık kaynak bir özgür yazılım olarak çıkan ve yaklaşık 16 senedir sürekli sürüm güncelleyerek kullanıcılara en güncel ve sorunsuz sistemi sunmaya devam eden opencart, içerik yönetim sistemi olarak literatürde yer alan bir çevrimiçi alışveriş yönetim sistemidir.

Yazılım dili olarak PHP tercih edilen ve MYSQL veritabanı ile çalışan opencart çok sayıda dil ve para birimi ile de destek sağlayarak dünyanın bir çok ülkesinde kullanılmasını sağlamaktadır. 2022 yılı itibariyle 500 binden fazla web sitesinin opencart kullandığı tahmin edilirken ve bu kullanıcı hacmi tema yapımcıları ve eklenti geliştiricileri için de büyük bir kaynak oluşturmaktadır.

Opencart Türkçe Tema Satan Web Siteleri

Hemen hemen her ülkede geliştirici forumları, tema ve eklenti satıcıları bulunan sistemin ülkemizde de satıcıları bulunmaktadır. Bunlardan biri olan www.opencartturkce.com da tema, eklenti, modül ve entegrasyon hizmeti sunmaktadır. Sanal pos entegrasyon hizmeti ile kullanıcılara kredi kartıyla ödeme kolaylığı sunan www.opencartturkce.com aynı zaman kargo entegrasyon hizmeti ile de sistemden anlık olarak kargo durumunun sorgulanmasını ve takip edilmesine olanak sağlıyor.

Kolay bir kuruluma sahip olması nedeniyle çok sayıda firma tarafından tercih edilen opencart, basit ve başlangıç seviyesindeki bir hosting hesabı ile rahatlıkla kurulup kullanılmaya başlanabilir. Doğru kodlanması nedeniyle çok fazla dosya kalabalığı olmayan opencart, piyasadaki açık kaynak e-ticaret sistemleri arasında en sevilen sistem olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Almanca Kursu Artık Online!

Almanca Kursu Artık Online!

Tema Tasarım | Osgaka.com