celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 24 Nisan 2022 307 Görüntüleme

Uluslararası Meta Dijital Ödülleri’ni Nix Medya Kazandı

Teknolojik gelişmelerle sürekli olarak değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmaya çalışan firmaların yönünü dijital medyaya çevirmesiyle beraber bu sektörde hizmet veren ajansların sayısında son 5 yılda hızlı bir artış yaşandı. Bu artış yüzünden yönünü dijitale çeviren bu alanda yatırımlar yapmak isteyen firmalar işini doğru yapan ajans bulma noktasında zorlanmaya başladı. Çünkü dijital medya ajansları başlangıçta çok güzel vaatler ve iş planlarıyla firmanın karşısına çıksa da kısa süre içerisinde kendisini tekrara düşme ve firma taleplerine geç dönme gibi sorunlar yaşatmaya başlıyorlar.

Dijital medyanın sürekli olarak gelişmesi ve kendini yenilemesi nedeniyle bu değişim sürecini takip eden ajanslar firmalara yenilikçi çözümler ve öneriler sunuyor bu sayede hem firma rakiplerinden her zaman bir adım önde oluyor hem de ajans kalitesini kanıtlamış oluyor.

Bu noktada dijital dünyanın ve teknolojinin gücünü birleştiren yenilikçi çözümler sunan İstanbul ve Elazığ merkezli olarak hizmet veren bir dijital medya ve prodüksiyon ajansı olan Nix Medya aldığı ödülle ajans sektöründe adını bir kez daha başarısıyla duyurmayı başardı. Uluslararası ajans yönetim grubu olan “Hue agency” ‘den “Meta Dijital Ödülleri” ni alan ajans aldığı bu uluslararası ödülle Türkiye’deki ajansların da uluslararası arenada başarılı işlerle takdir edilebileceğini kanıtlamış oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com