celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 30 Nisan 2022 325 Görüntüleme

Beylikdüzü’ndeki metrobüs kazası sonrası İstanbullular mağdur oldu

Beylikdüzü Cumhuriyet Metrobüs Hattı’nda kafa kafaya çarpışarak kazaya karışan metrobüslerin henüz yoldan kaldırılamaması uzun metrobüs kuyruklarına neden oldu.

Metrelerce uzayan kuyruklarda saatlerce yolculuk yapan vatandaşlar isyan etti.

Metrobüs yolunda yürüyerek duraklara ulaştılar

Kimi yolcular, metrobüs durağa yanaşmadan araçtan inip metrobüs yolunda yürürken, kimileri ise metrobüslerde bekledi.

İHA’nın haberine göre, iftar saatinde yolda olan vatandaşlar ise araçların kaldırılmaması ve çalışmaların geç yapılmasından yakındı.

“Bu kadar ilgisizlik! 2,5 saattir yoldayım, ayıp yani”

2,5 saattir yolda olduğunu söyleyen Mehmet Atmaca, “Şimdi metrobüs kaza olduğu zaman 1-2 saat kimsenin hakkı yok bekletmeye. Her şey çok güzel oluyor. Görüyorsunuz metrobüsün kuyruğu Avcılar’a kadar gidiyor. Yazık günah değil mi? Bu kadar ilgisizlik. Ben 2-3 saattir yoldayım ayıp yani. Ben Mecidiyeköy’den geliyorum. Benim 40-50 dakikada buraya gelmem lazım, ama 2,5 saattir yoldayım” dedi.

“Her gün çileye döndü neredeyse, beceremiyorlar”

Yolculuğun çileye döndüğünü söyleyen Raşit Altıntaş, “Saat 19.00’dan bu yana ancak buraya kadar gelebildik. Hakikaten beceremiyorlar bu işi, bıraksınlar yani, millete daha fazla eziyet çektirmelerine gerek yok. Bir kere arıza yaptı, araç değiştirmek zorunda kaldık. Her gün çileye döndü neredeyse” diye konuştu.

“Yani metrobüslerle alakalı çok sıkıntı yaşıyoruz”

Sürekli metrobüs kullanan birisi olduğunu söyleyen Şahmerdan Topçu, “Ben sürekli metrobüs kullanan bir vatandaşım. Metrobüsler sık sık arıza veriyor, yollarda kalıyoruz. Metrobüslerin bakımları yapılmıyor anladığımız kadarıyla, ben Yenibosna’dan buraya 1,5 saatte geldim. Kuyrukları çok, metrobüs durakları kilitli, millet iftara yetişmeye çalışıyor yetişemiyor. Yani metrobüslerle alakalı çok sıkıntı yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com