celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 2 Haziran 2022 339 Görüntüleme

Şekilli Yazı Fontlarından En Çok Beğenilenler

Yazının tarihi mağaralarda yaşanan dönemlere kadar gidebilmektedir. İlk insanlar bir dile sahip olmadıkları için gördükleri şeylerin şekillerini çizmeye başlamışlardır.

Çizdikleri resimlerle yaşadıklarını anlatan bu insanlar aslında ilk yazı fontunu da icat etmiştir. Zamanla diller gelişmiş dillere yönelik semboller kullanılmaya başlanmıştır. Günümüzde ise artık harfler kullanılmaktadır. Dünyanın dört bir yanında binlerce alfabe vardır. Bu alfabelere uygun farklı yazı fontları geliştirilmiş ve bu fontlar yazılarda kullanılarak yazılar daha etkili kılınmıştır.

Geçmişten günümüze her yerde gelişim olduğu gibi yazı fontlarından da gelişimler oldukça hızlı ve etkili sonuçlar doğurmuştur. 1450 yıllarda Gutenberg tarafından icat edilen 202 karakterden oluşan font bugün milyonlarca fonta ulaşmıştır.

20.yüzyılın sonlarında başlayan dijitalleşmeye paralel olarak hayatın her alanında kendini gösteren değişimler söz konusu olmuştur. Özellikle internetin her haneye girmesi ile birlikte rekabet sokaklardan bilgisayar ekranlarına taşınmış ve görünür olma çabaları ön plana çıkmıştır.

Arama motorları bir pazar yeri halini almış ve bu arama motorlarından en üst alanda yer alma kavgaları başlamıştır. Bunun dışında arama motorlarında en üst sıralarda olmak yetmemiştir ve gelenlerin ilgisini çekecek web sayfaların olması gerekmiştir. Tüm bu değişimler yeni ihtiyaçlar ortaya çıkarmış ve ihtiyaçları giderecek kişilere yönelik istihdam eksikliği ortaya çıkmıştır.

En iyi en etkiliyi web sayfasının tasarlanması için görsel Show yapan yazı fontlarına ihtiyaç vardır.

Web tasarımları ve grafik tasarımlar yapan kişilerin yetenekleri sayesinde görsel olarak oldukça doyurucu web sayfaları hazırlanabilmektedir. Bu web sayfaları tasarlanırken özel fontlara da ihtiyaç duyulabilmektedir. Farklı font arayışında olanlar uygun sayfalardan font download yapması ve etkiliyi fontlara erişmesi mümkündür.

Fontlar verilmek istenen mesaja göre farklılık göstermektedir. Örnek vermek gerekirse çocuklara yönelik bir sayfa için hazırlanan bir web sayfasında çocukların ilgisine çekecek şekilli fontların kullanılması daha doğrudur. Açık kaynaklı çok fazla şekilli yazı fontunu bulmak ve tasarımlarında kullanmak mümkündür.

Cartoon font download edenler görsel olarak oldukça eğlenceli fontlara erişmektedir. Cartton fontlar arasından yer alan şekilli bazı fontlara aşağıda yer verilecektir.

ChiquiFont Yazı Fontu

Bu font yürüyen karıncaları anımsatmaktadır. Kullanıldığı alanlara şekillerin gücüyle resmen neşe aktarılmaktadır.

Scrambled Tofu Yazı Fontu

Bu yazı fontu farklı büyüklükteki harf yapısıyla oldukça gerçekçi görünmektedir. Ancak bir masal kahramanın yazısının hissini vermektedir.

Vademecum Yazı Fontu

Kalın yapısı ve gölgeleri sayesinde vahşi batı filmlerine oldukça uygundur.

fontfamily.online web sayfamızda pek çok farklı şekilli yazı fontuna erişmek mümkündür. Bu kapsamda şekillerle kendinizi anlatmak istiyorsanız muhakkak sayfaya bir göz gezdirmenizde fayda vardır.

Beğenilen yazı fontları ya da görsellerini comic font download işlemi ile indirmek ve şekilli görselleri kullanmak mümkündür. Sayfamızda yer alan Şekilli Yazı Fontlarından En Çok Beğenilenler olanların isimleri aşağıda sıralanmaktadır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Fivem Fake Player

Fivem Fake Player

Tema Tasarım | Osgaka.com