celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 26 Mart 2017 702 Görüntüleme

Samsung Galaxy S8 İçin Geri Sayım Başladı

Samsung'un amiral gemisi Galaxy serisinin son ürünü Galaxy S8 için geri sayım başladı.

Samsung’un amiral gemisi Galaxy serisinin son ürünü Galaxy S8 için geri sayım başladı.

Her yıl serinin devamını üretmeye devam eden Samsung Galaxy serisinin sonuncusu S8 modeli için geri sayım başladı. Samsung bu seride de S8 ve S8 Edge seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Henüz resmi tanıtımı yapılmamasına rağmen internette sürekli sızıntı fotoğrafların yer alması teknoloji severleri daha da çok meraklandırdı diyebiliriz. Son sızan görüntülerde Samsung Galaxy S8‘in  üç renk seçeneğiyle piyasaya çıkması beklenirken Orchid Gray ve Black Sky renk seçenekleri dikkat çekiyor.

29 Mart’ta lansmanı yapılacak olan Galaxy S8 hakkında henüz net bilgiler bulunmamasına rağmen internete sızan bazı teknik özellikler de yok değil.  Arka kamerasının 12 Megapiksel çözünürlüğünde, ön kamerasının ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde olacağı iddia ediliyor. Performans bakımından oldukça iyi olan 4GB RAM ve bataryanın da 3.000 mAh olacağı da gelen iddialar arasında.

Galaxy S8’in merak edilen fiyatı ise dudak uçuklatıyor diyebiliriz. S8’in yaklaşık 3200 TL olması beklenirken, S8 Plus’ın ise 3600 TL fiyatla satışa sunulacağını söyleniyor.

 

Samsung’un Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ı tanıtacağı “Unpacked” etkinliği 29 Mart’ta düzenlenecek ve etkinliği internet üzerinden canlı olarak izlemek mümkün olacak.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com