celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 27 Mart 2017 719 Görüntüleme

WhatsApp’da Kafa Karıştıran Yorumlar

Dünyanın en çok kullanılan akıllı telefon anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın Google Play Store'daki sayfasında kullanıcıların dikkatinden kaçmayan bir gelişme yaşandı.

Dünyanın en çok kullanılan akıllı telefon anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp‘ın Google Play Store’daki sayfasında kullanıcıların dikkatinden kaçmayan bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz yıllarda Facebook’un 17 milyar dolar vererek satın aldığı akıllı telefon uygulaması WhatsApp son getirdiği güncellemelerle Snapchat’e benzediği için yoğun bir şekilde eleştirilmiş ve kullanıcılar memnuniyetsizliklerini uygulama mağazalarında verdikleri oylarla dile getirmişlerdi. Bu özelliğine bir güncelleme getiren WhatsApp’ın uygulama mağazasında bir anda 2 binden fazla inceleme alması ve incelemelerin tamamının olumlu olması teknoloji takipçilerinin kafasını karıştırdı. Bunu WhatsApp’ın kaybolan itibarını yeniden canlandırmak için yaptığı bir oyun olduğunu iddia eden kullanıcılar yazılan yorumları da mercek altına aldı.

Yapılan yorumlara bakıldığında çoğu alakasız olduğu ve otomatik post atan programlarla gönderildiği çok aşikar olan yorumlara verilen 5 yıldızlar da bu iddiayı güçlendirdi. İddiaların internet ortamında yer almasıyla beraber bir açıklama yapmak zorunda kalan WhatsApp bu gelişmelerin kendileriyle bir alakası olmadığını ve sorunun giderilmesi için Google ile iletişime geçtiklerini ifade ettiler.

Kafa karıştıran bu durumla ilgili Google’dan da henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com