celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 28 Mart 2017 617 Görüntüleme

Samsun’da DSİ Evet Propagandası Yaptı

Referandum yaklaştıkta Evet ve Hayır cephesi de mitinglerini sıklaştırarak yapmaya devam ediyor. Fakat Evet cephesinin devlet imkanlarını kullanması tepki çekti.

Referandum yaklaştıkta Evet ve Hayır cephesi de mitinglerini sıklaştırarak yapmaya devam ediyor. Fakat Evet cephesinin devlet imkanlarını kullanması tepki çekti.

Referandumun Evet oyu ile geçmesi ile beraber ülkeye Cumhurbaşkanlığı sisteminin gelecek olması ve devletin başının Recep Tayyip Erdoğan olacak olması nedeniyle miting süreci de bir nevi devletin yaptığı propaganda olmaya devam ediyor. Daha önce polislerin hayır propagandasını engellemesi ve Evet propagandalarına dokunmaması tepki çekmiş ve çifte standartı gözler önüne sermişti. Aynı zaman televizyon kanallarının da Hükümet kanadından siyasilerin konuşmalarını ve mitinglerini canlı olarak yayınlarken muhalif kanada televizyon kanallarında yer vermemesi de Hayır’cı kanadın büyük tepkisini çekmişti.

Şimdi de Evet mitingi için Samsun’a gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gideceği ilçede bulunan Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü’ne ait billboardda Evet propagandası yapılması dikkatlerden kaçmadı. Müdürlüğün önünde bulunan ve DSİ’nin yaptığı icraatlerin yer aldığı elektronik panoda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun mitingi için hazırlanan görsel yayınlandı. Görsel büyük puntolarla yazılan Evet ibaresi de dikkatlerden kaçmazken, AK Parti’nin devletin imkanları ile bu şekilde propaganda yürütmesi eleştirilmeye devam ediliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com