celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 20 Ekim 2022 240 Görüntüleme

İsme Özel USB Bellekler

Markaların tanıtım için sıklıkla kullandığı promosyon ürünleri arasında en işlevsel ve en uzun ömürlü olanlardan biri de usb belleklerdir. Markalar müşterilerine ya da potansiyel müşterilerine flash bellek dağıtmak istediğinde toptan usb bellek alarak birim maliyette avantaj elde edebilmektedir. Promosyon usb belleklerde bellek üzerine markanın logosu ya da ismi bastırılır ve marka kısmı genelde yer almaz. Farklı kapasitelerde satışa sunulan usb bellekleri temin eden piyasada çok sayıda usb bellek firmaları yer almaktadır.

Etkili bir reklam aracı olarak gündelik hayatımızda sıklıkla kullanılan usb bellekler 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB gibi farklı kapasitelerde satışa sunulmaktadır. Promosyon dağıtan markalar ya da firmalar başarıya ulaşmak için gündelik hayatta sık kullanabilecek ürünler tercih edilmelidir. En çok dağıtılan promosyon ürünlerden biri olan ajandaların kullanım sıklığı olsa da sarf malzeme olduğu için tüketimi de hızlı olmaktadır. Fakat USB bellekler hem elektronik ürün olduğu hem de gündelik hayatta farklı alanlarda sık kullanıldığı için marka tanıtımına büyük oranda avantaj sağlamaktadır. Özellikle isme özel usb bellekler firmalar tarafından özel olarak firma sahiplerine ya da yöneticilerine yönelik basılmaktadır.

Promosyon USB bellek fiyatları firmadan firmaya farklılık göstermekle beraber alım sayısına göre de değişkenlik gösterebilmektedir. Bu nedenle sayı ne kadar artarsa birim maliyet o kadar düşecektir. Yani parça parça promosyon ürünü almak yerine tek seferde daha çok sayıda usb bellek alırsanız daha avantajlı bir alım yapmış olacağınızı unutmamakta fayda var.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Kedi Köpek ve Hayvan Fiyatları

Kedi Köpek ve Hayvan Fiyatları

Tema Tasarım | Osgaka.com