celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 12 Mart 2023 273 Görüntüleme

Çağrı Daral kimdir ?

M. Çağrı DARAL 08.06.1999 doğumlu aslen Rize’li olup doğma büyüme İstanbul‘ludur. İstanbul’un Fatih semtinde büyümüştür . İş hayatına küçük yaşlarda başlayan Çağrı DARAL ilk ve orta okulu Fatih NESLİŞAH ilk öğretim okulunda okumuş Liseyi ise Fatih OKYANUS KOLEJİNDE bitirmiştir. Daha sonra YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olarak 08.06. 2017 yılında JOYS TURİZM adlı Turizm firmasını kurmuştur.

Vatan millet sevdalısı olan Çağrı DARAL o zamanlarda okul başkanlığını alarak YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ adı altında çok büyük çalışmalara imza atmıştır. Mezuniyetinden sonra turizm ve gayrimenkul sektörüne olan ilgisi ile bilinen Çağrı DARAL küçük çaplı tur organizasyonları ve gayrimenkul sektöründe oynarcasına pazarlama yaparken yavaş yavaş sektöre kendini duyurmuştur ve 10.09.2021 yılında ÇAĞRI DARAL PRO gayrimenkul ve ardından 09.11.2023 yılında ise JOYS YAPI gayrimenkul firmasını kurarak sektöre resmi bir giriş yapmıştır.

Çağrı DARAL JOYS YAPI olarak yaşadığımız üzücü deprem zamanında da kendisini göstererek deprem bölgesinde kendi ekibi ile yapmış olduğu yardımlar ve organizasyonlar ile bu zamanlarda da memleketinin ve milletinin yanında olduğunu göstermiştir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com