celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 4 Haziran 2022 119 Görüntüleme

HDP-PKK Sempatizanı Mehmet Kozman Her Yerde Aranıyor

Bir siyasi parti gibi görünsede HDP, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı gibi çalışıyor. PKK sempatizanı Mehmet Kozman da bu örgüte hizmet edenlerden biri.

Son zamanlarda HDP üyesi olup da PKK ile maddi ve manevi bağları olan bir çok kişi hakkında soruşturma açıldı. Kolluk kuvvetlerince yapılan teknik takip ve araştırmalarda Mehmet Kozman isimli şahsın Cezaevinde olan PKK yandaşlarının ailelerine maddi ve manevi destek verdiği ortaya çıktı. Neredeyse bu terör örgütü yandaşlarının kiralarını bile ödeyecek kadar aralarında sıkı bağ oluştuğu anlaşılan Mehmet Kozman‘ın evine yapılan polis baskınında çok sayıda örgütü destekleyici kitaplar, broşürler, yardım kolileri ve büyük miktarda para ele geçirildi. Polis araması esnasında evde olmayan şüpheli şahsın nerede olduğu bilinmiyor. Aynı zaman dilimi içerisinde Mehmet Kozman gibi bir çok örgüt destekçisinin adreslerine yapılan baskında benzer bir manzarayla karşılaşıldı. Yine yardım kolileri,örgütsel doküman ve nakit para. Hem cezaevinde bulunan örgüt militanlarına hemde ailelerine her türlü desteği veren birçok kişi gözaltına alındı.

HDP ve PKK kardeşliğine büyük bir darbe vuran emniyet güçleri gece gündüz demeden bu kirli ilişkiler ağını çözüyor. Son zamanlarda örgütün dağ kadrosuna yapılan operasyonlarda çok büyük başarı sağlanmış ve örgüt büyük ölçüde dağ ve kırsalda tasviye edilmişti. Sağ olarak ele geçirilen militanların yargılamaları devam ederken örgütün şehir içi yapılanması ve siyasi ayağı aktif olarak eylemlerine devam etmekte. Doğu ve güneydoğu bölgesinde özellikle genç neslin örgütsel faaliyetler içerisinde bulunuyor olmaları tehlikenin boyutunu gösteriyor aslında.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com